December 18, 2011

Fish and chips (no dobře, jenom chips)



šála- lindex, svetr- h&m, tričko- h&m, přívěsek- gate
Příjde mi upřímně celkem divné psát poust, když na těch fotkách je jenom Zlata, myslím že byste mohli být i rádi, jelikož jsem ten vypadala opravdu zoufale, ale budiž.Fotky, na kterých budu já , nejspíše budete moci vidět příště. Takže je to zas jeden z těch dnů, kdy se sejdeme a jdeme do parku (dnes se k tomu přidalo ještě barvení jakéhosi plyšáka , jehož stav byl už i předtím dost beznadějný) , ale jelikož fotografií z parku už je tu VÁŽNĚ moc , tak jsme se pro změnu vyfotily v Mekáči , jo, já vím , jak stylové , ale musíme taky někdy jíst (vlastně celkem hodně často).Den skončil prstama přilepenýma k sobě, z větší části zlatýma, narozdíl od toho médi , předávkováním hroznovým cukrem, trapnými horory a zeleným čajem.Za nějakou dobu to možná bude o něco smysluplnější, z důvodu toho, že plánujeme návštěvu divadla , a podle toho se taky oblékneme.

Don't you think that's weird me to write about Zlata (because she the only one, who is on these photos)?I hope you're not sad because of that, guys.I know you are not.Next time there will be the part of my photos.
 So, today was the one of these days when we go to the park (today we were coloring one old-lookin, well it really was old, teddy bear), but you know, we have really many photos taken in park , we took these in  the McDonald's , yeah , we have to eat too.Actually very often. At the end of the day we had sticked our fingers together , golden colored more then teddy , eaten too much grape sugar ,  and drunk green tea.



No comments:

Post a Comment